Skip to main content
0

Bakkerij

Onze bakkers zetten zich in om de lekkerste broden te creëren, zodat jij kunt genieten van de heerlijke smaak en knapperige textuur. Kom langs en ervaar de geur van versgebakken brood in onze winkel!

Traiteur

Geen zin om zelf te koken? Bestel eenvoudig en snel vanuit je luie zetel bij Delhaize Lovenjoel. Ontdek ons uitgebreide assortiment traiteurgerechten en laat je verwennen met smaakvolle maaltijden zonder gedoe.

On the go

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan panini’s, broodjes, worstenbroodjes en meer om je smaakpapillen te verwennen, zelfs wanneer je haast hebt.

Sushi

Creëer een gezellige sfeer met heerlijke sushi, perfect voor een gezamenlijke maaltijd.

Patisserie

Onze patisserieproducten worden met liefde en zorg bereid, zodat je kunt genieten van heerlijke zoetigheden.

Beenhouwerij

Of je nu op zoek bent naar heerlijk vlees om je gerechten te versterken of gewoon een lekker worstje voor het avondmaal, wij hebben zeker wat je nodig hebt. Geniet van de hoogste kwaliteit en versheid in onze beenhouwerijafdeling.

To give away

Nog op zoek naar het ideale geschenk? Bij Delhaize Wezemaal vind je altijd wat je zoekt. Ontdek onze verse bloemen, leuke kaartjes en nog veel meer in onze winkel. Of bestel een leuke cadeaubon online voor een geschenk dat altijd in de smaak valt.

Belegde broodjes

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan heerlijke broodjes, zorgvuldig samengesteld voor jouw smaak en gemak.

Van Brussel

Bruulstraat 100,
3360 Bierbeek
routebeschrijving

BE 0881.444.443

Openingsuren

Maandag
12.00-20.00u

Dinsdag t.em. vrijdag
08.00-20.00u

Zaterdag
08.00-19.00u

Zondag
07.00-13.00u

Anders dan de anderen